Sprawdź świąteczne oferty w North Fish!

Za oknami coraz chłodniej, a restauracje North Fish wkroczyły w świąteczną atmosferę, rozpoczynając kampanię „ŚWIĘTA”.

 

Od poniedziałku, 29 listopada oferta restauracji zostanie wzbogacona, aż o dziesięć nowych dań. Pierwszą potrawą, która idealnie oddaje charakter zimowego tonu jest Łosoś po góralsku z serem wędzonym i żurawiną. Kolejne miejsce w menu obiadowym zajmuje Morszczuk w panierce z sezamem czarnym i białym podawany z grillowaną cytryną. Od tej kampanii można będzie także zjeść Mintaja kostkę w chrupiącej panierce wraz z dodatkami w systemie Nałóż ile chcesz.

 

W świątecznym rozdaniu stawiamy także na wegetariańskie opcje. Boczniaki zostały przyjęte bardzo dobrze przez Gości, dlatego teraz będą one dostępne w trzech innych wersjach: Boczniaki w delikatnej panierce z sezamem czarnym i białym jako danie obiadowe z dodatkami, Boczniak&chips, czyli w zestawie z frytkami, a także Boczniak&green w połączeniu z mixem sałat i warzywami wraz z sosem winegret.

W ofercie kanapkowej pojawi się całkiem nowa pozycja. Będzie to burger z łososiem norweskim zapiekanym z wędzonym serem, żurawiną i korniszonami nazwany Salmonburger.

 

Do restauracji powraca TeGløgg, rozgrzewający zimowy napój korzenny z cynamonem, kardamonem, goździkami, herbatą, czarną porzeczką i pomarańczą, inspirowany tradycyjnym norweskim napojem Gløgg

 

Menu zostanie wzbogacone także o ofertę deserów. North Fish przygotował Kanelbolle – ciastko cynamonowe inspirowane tradycyjnym skandynawskim wypiekiem oraz Panna Cotta z konfiturą z żurawiny.

 

 

Zapraszamy do North Fish! Spróbuj już dziś!

Szukaj w

North Fish

POZIOM 0
Telefon
664 998 646

udostępnij